Blog

Dansen met de elementen (Malta)

Dansen met de elementen

Moderne dans vakantie op Malta

1-WEEK INTENSIEVE DANS WORKSHOP met Irene van Zeeland op het prachtige eiland Gozo – 13 tot 20 oktober 2018

Is deze reis voor mij?
Heb je ooit gedanst onder de sterren? Met het zand onder je voeten en het geluid van de golven op de achtergrond? Als ervaren danser of complete nieuwkomer. Deze reis is voor iedereen die een week lang wil dansen in een rustgevende ervaring met een heerlijk zonnetje op het eiland Gozo.

Concept
De ochtendlessen zijn moderne techniek lessen die buiten bij het zwembad of in een studio gehouden worden. Afhankelijk van de interesse kunnen er ook danstheorie lessen toegevoegd worden aan het rooster. De improvisatie lessen vinden plaats op verschillende buitenlocaties. Het overkoepelende thema is ‘de elementen’. De locaties worden gekozen aan de hand van deze elementen zodat we kunnen experimenteren met dansen met water, vuur, aarde en lucht. Op de laatste dag combineren we het materiaal wat we ontwikkeld hebben door de week heen en maken we een korte dansfilm. Deze film zal een mooie souvenir zijn van deze reis.
In de avonden is er tijd om tot rust te komen. We organiseren picnics aan het strand, of kijken gezamenlijk een dansfilm. Hoewel dans de focus van de week is is er ook voldoende tijd om in de zee te zwemmen, te genieten van de zon en verder te ontdekken wat het eiland te bieden heeft.

Rooster
De exacte tijden kunnen varieren afhankelijk van voorkeuren en weersomstandigheden.
Dag 1: Aankomst
Eerste verkenning van de regio, kennismaking + diner.

Dag 2+3+5+6: Danslessen
Ontbijt
10:00-12:00 Moderne dansles
Lunch
14:00-17:00 Improvisatieles (in de natuur)
Diner op locatie of in het huis.

Dag 4: Vrije dag
Na het ontbijt ben je vrij om te genieten van het strand of het eiland te ontdekken. In de avond eten we samen en kijken we een dansfilm.

Dag 7: Film dag
Na een laatste les gaan we terug naar alle locaties van de voorgaande dagen om het materiaal samen te brengen en te filmen. We sluiten de dag af met een picnic bij zonsondergang.

Dag 8: Vertrek
Na het ontbijt vertrekt iedereen weer richting de luchthaven.

Wat kost het en wat is er in de prijs inbegrepen?
Vanaf het moment dat je aankomt op de luchthaven hoef je de hele week nergens meer druk over te maken. De prijs van deze reis is 850€ (double bedroom, gedeeld) en 1150€ voor een eenpersoonskamer. Het volgende is inbegrepen in de prijs:
• Transport vanaf de luchthaven + ferry naar Gozo en transport naar het huis.
• Accommodatie in een een-/tweepersoonskamer in een traditioneel Maltese boerderij met zwembad.
• Dagelijks ontbijt, lunch en diner bereid met gezonde locale ingredienten en non-alcoholisch dranken (water, koffie, thee).
• 5 dagen danslessen (totaal meer dan 20 uur) en creatie van een korte dansfilm.
• Vervoer naar de danslocaties over het gehele eiland.
Vluchten zijn niet inbegrepen in de prijs. Wel kunnen we je helpen bij het vinden van een goede vlucht mocht je daar behoefte aan hebben. Het maximum aantal deelnemers is 12.

Waar is Gozo?
Gozo is een deel van het kleinste EU land Malta en ligt in de Middellandse Zee. Gozo heeft 330 dagen per jaar zon en prachtige stranden en kliffen. In oktober zijn de temperaturen tussen de 20-25 graden en je kunt nog steeds zwemmen in de zee.

Gozo Home
Deze reis wordt georganiseerd door Nina Janoschka, zij runt Gozo Home met haar ouders. De boerderij is gerenoveerd en sinds de renovatie verwelkomen zij gasten in hun Bed & Breakfast. Er worden ook all-inclusive reizen georganiseerd met verschillende thema’s zoals Pilates, Yoga, Kook & Wandel trips. Tijdens de dansreis in Gozo zorgen zij ervoor dat je een onvergetelijke tijd hebt.
Mocht je langer in Gozo willen blijven dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Hoe kan ik reserveren?
Je kunt contact met ons opnemen voor meer informatie en reserveringen: info@janoschka-home.de

Meer informatie over Gozo Home: www.gozhome.wordpress.comwww.facebook.com/GozoHome