Blog

Centre de Danse du Marais, Paris (2017)

Ook deze zomer zal ik weer les gaan geven bij het Centre de Danse du Marais in Parijs (Frankrijk). Ik geef hier les aan verschillende niveaus en de lessen zijn allemaal inloop-lessen, dat wil zeggen dat je ook voor 1 les langs kunt komen of een hele week/maand/zomer de lessen mee kunt komen doen. Dus mocht je in de buurt zijn en zin hebben om even lekker te bewegen dan ben je natuurlijk altijd heel hartelijk welkom! Ik ben de hele maand juli en augustus op het rooster te vinden.

Ik zal weer lessen verzorgen voor beginners en gevorderde leerlingen waarin ik vanuit de basis die de Cunningham techniek mij heeft geleerd oefeningen en combinaties maak die ik aanvul met andere stijlen en stromingen uit de moderne dans. Maar ik geef ook intensieve workshops waarin we dieper ingaan op de Cunningham techniek en de ideeën die Merce had over het creëren van dans, dit brengen we in de workshop direct in de praktijk.

Ik zal dit jaar ook voor het eerst een week lange workshop geven samen met Lena Reyle (Duitsland). Hierin gaan we dieper in op choreografie en compositie en krijg je elke dag twee techniek lessen.

Voor meer informatie kun je ook terecht op de website van het Centre de Danse du Marais.  Of door hen te volgen op Facebook.